• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

15 juni | Special Olympics

Op zondag 15 juni a.s. doen de SKS skûtsjes mee aan de Special Olympics. Dit is een groots evenement waaraan 2000 verstandelijk gehandicapte mensen meedoen. Het evenement wordt georganiseerd in Heerenveen en Sneek. De watersportonderdelen vinden plaats op en rond het Starteiland in de Snitser Mar.

De deelnemers zullen o.a. zeilen en roeien en het onderdeel open water zwemmen is tevens een EK. In verband met dit EK open water zwemmen zijn alle bootbewegingen in de haven van 12.00-13.30 uur verboden!

Programma Skûtsjesilen

13.00 uur Ontvangst schippers en bemanningen met aansluitend loting
13.45 uur Skûtsjes van wal
14.30 uur Aanvang wedstrijd
15.30 uur Finish
16.00-16.30 uur Prijsuitreiking

De officiële prijsuitreiking gaat geheel volgens de Olympische traditie en gaat vooraf aan de sluiting (het doven van de Olympische vlam).

Het belooft een prachtig evenement te worden.

Special Olympics 2014