Rabo Ledenactie | Stem nu en steun de SKS

In december kunnen leden van de Rabobank meedoen aan de actie Rabo Ledensponsoring. Door te stemmen op de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen kunt u de clubklas van onze vereniging een extra impuls geven.

Als lid van de Rabobank kunt u vijf euro uit hun sponsorpot uitgeven aan de SKS en daarmee geeft u aan het SKS skûtsjesilen een warm hart toe te dragen. Stemmen kan nog de hele maand december, maximaal één keer stem per lid.

Klik hier om naar het stembiljet te gaan. Noteer hierop de volgende code om te stemmen op de SKS: RLS_244