• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Familie Visser in het zonnetje

Sneek- 29 augustus 2009. Na afloop van het Amateurzeilen 2009 op het Sneekermeer dankte en feliciteerde SKS voorzitter Bouwe Westerdijk de jubilerende VSB maar hij vroeg ook aandacht voor het echtpaar Visser. Jarenlang waren Cees en Riny Visser met hun sleepboot Rixt paraat tijdens de SKS wedstrijden. Na afloop van het wedstrijdseizoen 2009 gaven ze aan dat ze per 2010 hiermee willen stoppen. Het amateurzeilen 2009 was de laatste wedstrijd met de Rixt als standby sleepboot.  De  hulpvaardigheid en gastvrijheid van Cees en Riny worden zeer gewaardeerd. Een bloemetje en een flesje werden als blijk hiervan overhandigd.

Cees en Riny Visser in het zonnetje gezet

Foto Martin de Jong