• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Feestelijke intocht SKS kampioen 2011

Daags na de prijsuitreiking op het Starteiland, zaterdag 13 augustus, werd het SKS kampioensteam in eigen stad gehuldigd voor een grote schare van belangstellenden.

Feestelijke intocht Sneker Pan bij de Waterpoort

Na de feestelijke intocht in de Kolk voor de Waterpoort vervolgden schipper en bemanning onder muzikale begeleiding van de Putkapel hun weg richting het stadhuis. Hier werden zij op het bordes ontvangen door burgemeester Hayo Apotheker van de gemeente Súdwest Fryslân. Onder grote publieke belangstelling werd de huldiging vervolgd in de tuin van het stadhuis.