Journaal 2022

4)De Jonge Jan -...34.7
5)De Sneker Pan -...39

Informatie over 2D Sailviewer en Internet Explorer

De 2D Sailviewer werkt in Internet Explorer in versies hoger dan Versie 6. Dit geldt voor de 32 en de 64 bit versie en draaiend op Windows XP en hoger.

Soms kan er een probleem zijn als niet de juiste Java plug-in is geïnstalleerd. Dat kan gebeuren als de Browser een hoog veiligheidsdrempel heeft als instelling en hij niet zelfstandig dit soort zaken update.

Voor hulp m.b.t. JAVA kunt u kijken op http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/install-java#ie=ie-10. Let op dat u op die site rechtsboven de juiste versie van de Explorer aanklikt.

Echter het kan ook een andere oorzaak hebben. We hebben van de afgelopen zaterdag goede data, maar na de wedstrijd is er een relatief kleine storing ontstaan met als gevolg dat de browser de wedstrijd laadt en dan op 99% blijft hangen. Dit probleem zit niet in de wedstrijd van vanmiddag (De Veenhoop) en zal voor de wedstrijd van zaterdag op zeer korte termijn opgelost zijn.