Nominatie voor SKS kampioen Douwe Visser

Op donderdag 15 maart 2012 worden tijdens het Sportgala Fryslân de Friese sportprijzen 2011 bekend gemaakt. Naast bekende categorieën zoals Sportman, Sportvrouw en Sportploeg wordt ook de beste Fryske Sporter gekozen.

De nominatiecommissie, bestaande uit sportjournalisten van de Friese media: Omrop Fryslân, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, oud-topvolleyballer Olof van der Meulen, Sport Fryslân en Topsport Noord, heeft in deze laatste categorie SKS kampioen Douwe Visser van Sneek genomineerd. Via een publieksstemming zal hij het opnemen tegen de andere genomineerden: fierljepper Bart Helmholt, kaatser Daniël Iseger en kaatsster Fenna Zeinstra.

Via de site www.sportgalafryslan.nl kan een ieder zijn of haar stem uitbrengen. Dit moet dan wel gebeuren vóór 12 maart aanstaande!

Nominatie voor Douwe Visser