Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
 

Voor het eerst in de rijke historie van de SKS gaat het SKS kampioenschap niet door. Binnen de regels van het RIVM wordt er gekeken wat wél mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

Uitgebreidere dienstregeling Arriva op 26 juli a.s.

Op zaterdag 26 juli vindt het jaarlijkse SKS skûtsjesilen plaats op het IJsselmeer nabij Stavoren. In verband met dit evenement rijdt Arriva een uitgebreidere dienstregeling tussen Leeuwarden-Stavoren en vice versa. Ook worden er op het traject langere treinen ingezet.

Wijzigingen

De trein die om 12.43 uur uit Leeuwarden vertrekt, rijdt via Sneek door naar Stavoren. Deze trein komt daar om 13.30 uur aan. Om 16.30 uur vertrekt er een trein vanuit Stavoren, die via tussengelegen stations naar Leeuwarden rijdt en daar om 17.26 uur aankomt.

Deze twee extra treinen sluiten aan op de tijden van het evenement; de wedstrijd start om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

Door deze uitbreiding van de dienstregeling wil Arriva bezoekers van het SKS skûtsjesilen meer mogelijkheden bieden om het evenement per trein te bezoeken. Wanneer de wedstrijd wordt afgelast rijdt Arriva volgens de normale zaterdagdienstregeling.

Bron: Arriva

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma