• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

WNL Tour d'Hollande bezoekt De Veenhoop

Het WNL-radioprogramma Tour d'Hollande bracht tijdens de tweede wedstrijd om het SKS kampioenschap 2016 een bezoek aan De Veenhoop.

Presentator Floris Prenger met gasten Anne Tjerkstra en CdK John Jorritsma aan tafel

Bijzondere gasten bij presentator Floris Prenger: Commissaris van de Koning John Jorritsma schuift aan. Het is zijn laatste Skûtsjesilen als CdK voordat hij naar Eindhoven verhuist om daar de nieuwe burgemeester te worden. Gaat hij Friesland en het Skûtsjesilen missen? Ook Anne Tjerkstra, een echte Fries, aan tafel. Hij is al jaren schipper en enthousiast deelnemer aan het evenement.

De uitzending is te beluisteren via de volgende link: 'Tour d'Hollande hijst de zeilen in De Veenhoop'

Foto: Martin de Jong