Journaal 2022

4)De Jonge Jan -...34.7
5)De Sneker Pan -...39

Sprintwedstrijden SKS afgelast

De sprintwedstrijden van de SKS, zoals die gepland stonden voor zaterdag 9 mei aanstaande, gaan niet door. Dit conform de aangescherpte maatregelen van het RIVM die op maandag 23 maart jl. zijn aangekondigd. Voor wat betreft alle overige zaken die staan gepland op de SKS zeilkalender, heeft het SKS bestuur geregeld virtueel overleg via diverse communicatiekanalen.

Met respect en binnen de mogelijkheden en richtlijnen zoals ze worden aangegeven door het RIVM en de lokale overheden wordt er vooralsnog vanuit gegaan dat de jaarlijkse wedstrijdenreeks van 18 t/m 31 juli aanstaande doorgang zal vinden. Dit geldt ook voor de jubileumwedstrijd op zaterdag 4 juli 2020.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zal dit rechtstreeks met de schippers, bemanningen, eigenaren- en wedstrijdcommissies, en via de website en social media worden gecommuniceerd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de SKS via: info@skutsjesilen.nl