Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
 

Voor het eerst in de rijke historie van de SKS gaat het SKS kampioenschap niet door. Binnen de regels van het RIVM wordt er gekeken wat wél mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

Uitnodiging Jeugdzeilen 2013

Waarom?

Een aantal jaren geleden heeft de SKS het jeugdzeilen georganiseerd. Het jeugdzeilen is bestemd voor de Friese jeugd met belangstelling voor het skûtsjesilen. Het wordt dit jaar georganiseerd door een werkgroep onder auspiciën van de Vereniging van Schippers en Bemanningen (VSB).

Een paar jaar geleden werd er gestreden in Ynglings, maar vorig jaar is er voor het eerst gezeild met GWS-schouwen. Een daverend succes!! Ook dit jaar stellen de zeilers van de GWS-schouwen hun schouwen beschikbaar.

Datum:

27 + 28 september 2013 (Vrijdagavond + zaterdag)

Plaats van handeling:

Er wordt gezeild op of nabij het Pikmeer bij Grou. De Vrouwe Nieske fungeert als volgschip.

Geef je op!

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Wil je graag meer weten over het skûtsjesilen en heb je altijd al eens (onder begeleiding van ervaren instructeurs) in een GWS schouw willen zeilen? Geef je dan zo spoedig mogelijk op via vsbsecretariaat@hotmail.com. Graag je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer doorgeven.

De deelnemers van 2013 krijgen de mogelijkheid in 2014 SKS skûtsjes te bemannen tijdens de Sprintwedstrijden en/of de Proloog.

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma