Journaal 2022

3)De Jonge Jan -...45.6
5)Rienk Ulbesz -...62

Uitnodiging Jeugdzeilen 2014

Vorig jaar werd het Jeugdzeilen georganiseerd door de VSB (Vereniging van Schippers en Bemanningen), de Stichting foar de Neiteam en de IFKS en SKS.

Het Jeugdzeilen wordt elk jaar weer mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers; deze bestaan uit schippers en bemanningen vanuit de SKS en IFKS. Ook dit jaar wordt dit voor de jeugd die hier belangstelling voor heeft mogelijk gemaakt.

Het Jeugdzeilen is bestemd voor de Friese jeugd met belangstelling voor het skûtsjesilen. De afgelopen twee jaar is er gezeild met GWS-schouwen. Een daverend succes!! Ook dit jaar stellen de zeilers van de GWS-schouwen hun schouwen beschikbaar.

Datum?

26 & 27 september 2014 (vrijdagavond + zaterdag; info volgt)

Waar?

Er wordt zaterdag gezeild op en/of nabij het Pikmeer bij Grou.

Geef je op!!!

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar, wil je graag meer weten over het skûtsjesilen en heb je altijd al eens (onder begeleiding van ervaren instructeurs) in een GWS-schouw willen zeilen?

Geef je dan vóór 20 september op via eildert@farre.nl.

Geef daar je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer door.