Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 • Frysk
 • Deutsch
 • English
 • Français
Zoeken
 • Nieuw
  SKS vaarroute
 • Skûtsje
  Journaal 2021
 • SKS jubileumboek
  Bestel nu!
 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

SKS schippers in actie voor Serious Request 2013

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2013 om 20:35 uur

Unieke kans om mee te zeilen tijdens SKS wedstrijd

De actie van 3FM Serious Request om onnodige kindersterfte te voorkomen laat ook de harten van de schippers van de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) niet onberoerd. Zij hebben daarom unaniem besloten om tijdens de SKS Foarwedstriid twee plaatsen beschikbaar te stellen op hun skûtsje. Op de 14 SKS skûtsjes zijn dat in totaal dus 28 plaatsen.

Dit is echt een unieke mogelijkheid om het skûtsjesilen van wel heel dichtbij mee te maken. Heel soms is tijdens trainingen wel eens de gelegenheid om als opstapper met een wedstrijdskûtsje mee te gaan, maar het is echt een zeer zeldzame kans om tijdens een wedstrijd mee te kunnen zeilen.

Via de veiling op de website van 3FM Serious Request is het mogelijk om als hoogste bieder dit unieke veilingitem (voor 4 personen) in de wacht te slepen. Kijk voor meer informatie en om te bieden op www.marktplaatsveilt.nl/meevaren-op-een-skutsje.

 

Serious Request 2013

 

Tot en met 30 december kan er ook geboden worden via onze Facebook pagina. Klik op www.facebook.com/pages/SKS-skûtsjesilen en doe je bod (voor 2 personen) via een reactie op het bericht.

Overige berichten uit 2013

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma