Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2022
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2023

Er is nog geen klassement beschikbaar.

Adverteren in het SKS Skûtsje Journaal


Beste ondernemer en skûtsjesliefhebber,


Ook dit jaar zullen wij wederom ons uiterste best doen om van het skûtsjesilen een groot succes te maken. Om te zorgen dat iedereen optimaal geïnformeerd is omtrent de veertiendaagse wedstrijdreeks, de schippers, de skûtsjes, de reglementen etc. geven wij als SKS volgens een goede traditie het Skûtsje Journaal uit.

Dit journaal wordt verspreid onder de donateurs en sponsors van de diverse eigenarencommissies en her en der in de provincie Fryslân en daarbuiten. Tijdens de zeilwedstrijden maken honderden belangstellenden gebruik van het Skûtsje Journaal, om standen bij te houden en of informatie te controleren.

Voor de duidelijkheid: het SKS Skûtsje Journaal is de enige officiële uitgave van de SKS. Het tijdschrift wordt gemaakt door Van der Let & Partners Identity te Heerenveen.

Als SKS zijn wij zeer content betreffende de samenwerking met Van der Let & Partners en de uitstraling van het magazine. Het mag er zijn. Veel mensen bewaren het SKS Skûtsje Journaal, zo is gebleken.

Bewezen is ook dat het SKS Journaal een hoge toegevoegde commerciële waarde heeft. En hier kom ik bij u! Adverteren in ons magazine is niet alleen daarom interessant, maar via uw advertentie draagt u ook een steentje bij aan het optimaal kunnen promoten van het SKS skûtsjesilen. Dit jaar wordt het gedrukt en verspreid in een oplage van liefst 12.500 exemplaren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te adverteren in het SKS Skûtsje Journaal? Neem dan contact op met Van der Let & Partners Identity: 0513-654445

 

Van harte aanbevolen!

Met dank!

 

René Nagelhout
Voorzitter Sintrale Kommisje Skûtsjesilen

 

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten