Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Culturele hoofdstad van Europa 2018
Culturele hoofdstad van Europa 2018
 
 
Klassement 2018

Er is nog geen klassement beschikbaar.

Het is heel simpel: U steunt het SKS skûtsjesilen met een wimpel!

Sinds 1971 brengt de SKS elk jaar opnieuw een Skûtsjewimpel in een andere kleurstelling en met het zeilteken van één van de veertien deelnemende skûtsjes. Door het kopen van deze wimpel leveren skûtsjesliefhebbers een vrijwillige bijdrage aan het in stand houden van het SKS skûtsjesilen.

Bezoekers aan wal betalen entree om de SKS wedstrijden te kunnen zien. Booteigenaren, die de wedstrijden vanaf het water rond het wedstrijdveld volgen, kunnen door het kopen van de Skûtsjewimpel laten zien dat ook zij willen meehelpen om de SKS skûtsjes in de vaart te houden. Dat houdt echter niet in dat de Skûtsjewimpel alleen voor booteigenaren is, want gelukkig kopen ook veel supporters aan wal een wimpel uit sympathie voor de SKS.

Met ingang van 2010 is er ook een Grutte SKS wimpel. Deze wimpel wordt te koop aangeboden aan rondvaart- en charterbedrijven die hiermee aantonen de SKS een warm hart toe te dragen. Deze bedrijven krijgen tevens een vermelding op de SKS website.

SKS Wimpel 2018

De Skûtsjewimpel 2018 is verkrijgbaar bij VVV’s, jachthavens, watersportbedrijven, commissies, schippers en bemanningsleden. En tijdens de wedstrijden op verschillende locaties; zelfs ook óp het water! De verkoopadressen zijn te herkennen aan het wimpelraambiljet. 

De wimpel is ook per post te bestellen. Maak daarvoor € 12,50 (inclusief verzendkosten) over op rekening IBAN NL78 RABO 0301 2128 48, Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, o.v.v. uw naam en adres. De wimpel wordt u dan toegezonden. Een los exemplaar uit voorgaande jaren is ook nog beschikbaar. Daarvoor dient bij de overschrijving het betreffende jaartal te worden ingevuld. De prijs is dezelfde als voor de wimpel 2018. Ook de complete serie (47 stuks) is nog leverbaar. Vermeld daarvoor op de overschrijving ‘alle wimpels’ en maak het bedrag van € 200,00 over.

Het is bovendien mogelijk om losse wimpels of de complete serie bij één van de depothouders (Jan Sjouke van der Heide of Eildert Meeter) af te halen. Dat kan bij Hager Groothandel en Techniek, Oedsmawei 18, 9001 ZJ Grou. Stuur in dat geval een e-mail aan wimpels@skutsjesilen.nl of maak hiervoor een afspraak via 0566-622209.

 

Laat zien dat u fan bent van het SKS skûtsjesilen en koop (ook) dit jaar de Skûtsjewimpel!

 

Wilt u de officiële SKS wimpel nu direct bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in.

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma