ABD Renault

Het zijn de overeenkomsten die ons hebben doen besluiten deze traditie te steunen

Ook dit jaar is het Friese familiebedrijf ABD Renault weer trotse co-sponsor van het SKS-skûtsjesilen. “Het zijn de overeenkomsten die ons hebben doen besluiten deze traditie te steunen.”

De mensen van ABD Renault herkennen zich helemaal in de sportiviteit én de traditie binnen de SKS. “Maar ook het professioneel samenwerken en de winnaarsmentaliteit staan, net als aan boord van de skûtsjes, voor ons bedrijf centraal. Wij vinden het prachtig om in de vorm van ons co-sponsorschap iets te kunnen betekenen voor de Friese cultuur; in het bijzonder voor het SKS-skûtsjesilen.”

ABD Renault gaat altijd, met dezelfde nuchterheid als de SKS-schippers, voor het beste resultaat. Want net als schippers en bemanningen wil de Friese Renault-dealer ook de beste zijn en laat haar klanten hiervan profiteren. “Zo heeft de Friese dealer die de merken Renault, Nissan en Dacia vertegenwoordigt altijd scherpe aanbiedingen als het gaat om koop, financiering en private lease. Tevens is het autobedrijf uniek omdat het elk type auto kan leveren. Wordt het elektrisch, hybride, diesel, benzine of LPG? Start bij ABD!”

ABD Renault: Wat drie letters kunnen zeggen…

Soms zeggen afkortingen veel meer dan woorden en met name de afkortingen met drie letters. Noem bijvoorbeeld S.O.S, Z.O.Z of B.V.D., dit zijn begrippen die we allemaal kennen.

In Friesland hebben we nog een hele bekende afkorting, namelijk: S.K.S. Bij het horen van deze afkorting gaan vele harten sneller kloppen. Maar we hebben ook de afkorting van de Friese Renault-dealer A.B.D. Inmiddels een vertrouwde co-sponsor van het SKS-skûtsjesilen.

Maar waarom heeft dit autobedrijf zich verbonden aan deze unieke tak van de zeilsport? Was dat omdat de Renault-dealer ook een drieletterige afkorting heeft? Het heeft natuurlijk niets te maken met de afkorting, maar wel met de gezamenlijke liefde voor de watersport, de Friese cultuur en de verbinding.

Nuchter, eerlijk, Fries, doorzettingsvermogen en de ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’-houding zijn de overeenkomsten én de reden dat ABD Renault ook dit jaar weer co-sponsor is van het SKS-skûtsjesilen. Herkent u zich ook in deze overeenkomsten?

Kom dan eens langs bij dé Friese Renault-dealer en ervaar wat de drie letters van A.B.D. voor u kunnen betekenen.

Welkom bij ABD!

Foto: Martin de Jong