Heineken

Folklore, wedstrijdmentaliteit, traditie en oer-Hollandse historie

Het SKS-skûtsjesilen is een van de meest aansprekende evenementen in Friesland. Heineken is er trots op sponsor te kunnen zijn van deze prachtige zeilwedstrijd waar jaarlijks tienduizenden mensen samenkomen. Folklore, wedstrijdmentaliteit, traditie en oer-Hollandse historie maken dat dit evenement een perfecte fit heeft met Heineken als onderneming en als merk. Heineken kijkt er naar uit de komende jaren betrokken te zijn bij dit aansprekende evenement.

Samen mooie momenten beleven!

Wat was het fijn om afgelopen jaar weer samen te genieten van het SKS-kampioenschap Skûtsjesilen! Op en rond het wedstrijdwater heeft iedereen mooie momenten kunnen beleven. Skûtsjeschippers en hun bemanningen verschenen goed voorbereid aan de start en gingen samen de sportieve strijd aan.

Duizenden skûtsjeliefhebbers genoten hiervan; live op de wedstrijdlocatie, thuis met de beelden en het commentaar van Omrop Fryslân of waar ook ter wereld via de track & trace. SKS-skûtsjesilen wordt wereldwijd gevolgd en iedereen beleeft het op zijn/haar manier.

Heineken is daarom trotse sponsor van het SKS-skûtsjesilen. Net als het skûtsjesilen hebben wij een rijke historie, dit jaar 150 jaar brouwgeschiedenis, waar we met trots op terugkijken. Ooit begonnen als een familiebedrijf zijn ook wij de wereld over gegaan. Toch blijven we altijd nauw verbonden met de mensen dichtbij, in eigen land en eigen regio. Want we hebben elkaar nodig om een resultaat te bereiken. Dat geldt voor de SKS en haar vrijwilligers, voor de schipper en zijn bemanning en voor ons bedrijf en onze werknemers. Met elkaar maken we een proces succesvol en beleven we de ups en downs. Verbinden, karakter tonen en doorzetten zijn onze raakvlakken. Daarmee maken we het verschil.

Laten we ook dit jaar weer samen mooie momenten beleven!