Vacature Tracking Team

UPDATE 6-8-’18: 
U hoeft niet meer te reageren! Er zijn inmiddels veel reacties binnengekomen. Waarvoor dank! Binnenkort wordt een keuze gemaakt.

Al vele jaren is een team vrijwilligers vooraf en tijdens het kampioenschap hard bezig om het evenement naast de vele foto’s en videoreportages zo mooi mogelijk in beeld te brengen met meerdere vormen van digitale oplossingen. Zo zijn er de fraaie 3D-livestream op YouTube, de uitslagverwerking en de data-analyses voor de schippers waar veel informatie uit te halen valt om te analyseren.

Afgelopen jaar had het YouTube-kanaal een bereik van meer dan 50.000 kijkers!

Hoe dit team werkt, kun je zien in onderstaand filmpje:

Het huidige team bestaat uit 8 mensen van 20 tot 30 jaar die op verschillende evenementdagen de taken uitvoeren. Meestal 3 op het water (Routebespreking, Startschip en nadien materiaal weer verzamelen en naar Joure brengen) en 2 in het Datacentrum in Joure. 

Omdat de taken zich verder uitbreiden willen we voor 2019 het team versterken met 2 of 3 nieuwe leden.

Die zouden in 2018 al een paar dagen kunnen meelopen en daarom nu deze vacature.

Wat moet je kunnen:

  • Natuurlijk skûtsjeliefhebber zijn.
  • Interesse in ICT en techniek (de huidige team werken allemaal met of in de ICT-wereld).
  • Bereid zijn om je te ontwikkelen en binnen het team te passen. Het team offert veel vrije tijd op en dat kan alleen als plezier en verantwoordelijk handelen hand in hand gaan.
  • Bereid zijn om tijdens het SKS kampioenschap 2019 minimaal 5 dagen mee te draaien.

Dat valt allemaal dus best wel mee.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Geen vergoeding helaas. We doen dit op vrijwilligersbasis.
  • Maar wel heel veel plezier en een unieke kans om het evenement van een andere kant, van zeer nabij, mee te maken. Zowel vanaf het startschip als in het Datacentrum zit je 1e rang.
  • Veel gezelligheid. Het team trekt echt samen op. ’s Morgen eerst koffie in Joure, dan de wedstrijd en na afloop is er in Joure altijd een hapje en een drankje.
  • Een vrijwilligerstaak die prima op je CV staat.

Lijkt je dit wat, neem dan contact op met Steven van der Bles: vanderbles@live.nl en geef daarbij aan waarom je denkt dat je een goede aanvulling bent op ons hardwerkend maar o zo gezellige Tracking Team.