• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

75 jaar SKS | 22 juli 1945 - 22 juli 2020

Vandaag is het precies 75 jaar geleden dat de huidige Sintrale Kommisje Skûtsjesilen is opgericht.

Op 22 juli 1945 werd de 'Vereeniging van Skûtsjesilerscommissies in Friesland' opgericht. Een jaar later werd de naam gewijzigd in 'Sintrale Kommisje Skûtsjesilen'.

Prachtige beelden uit de 75-jarige historie van het SKS skûtsjesilen zijn te vinden in de Playlist van het Fries Film Archief.

Klik op: YouTube FriesFilmArchief - Playlist SKS Sintrale Kommisje Skûtsjesilen 75-jarig Jubileum