• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

ABD Renault nieuwe co-sponsor SKS

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is officieel bekendgemaakt dat ABD Renault, de beste Renault-dealer van Nederland, zich als co-sponsor aan de SKS heeft verbonden.

Het Friese bedrijf, ontstaan in 1975, heeft vestigingen in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid staan bij ABD Renault voorop. Maar liefst 8 keer werd de ‘Dealer of the Year Award’ gewonnen, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten! Ondanks het feit dat ABD Renault een professionele organisatie is, heeft het bedrijf het persoonlijk klantencontact dus hoog in het vaandel staan.

Naast hoofdsponsor Friese Rabobanken heeft de SKS vijf co-sponsors; te weten Heineken, Poiesz Supermarkten, Van der Let & Partners, TMG (Mediapartner) en ABD Renault.