Journaal 2022

3)De Jonge Jan -...45.6
5)Rienk Ulbesz -...62

ABD Renault nieuwe co-sponsor SKS

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering is officieel bekendgemaakt dat ABD Renault, de beste Renault-dealer van Nederland, zich als co-sponsor aan de SKS heeft verbonden.

Het Friese bedrijf, ontstaan in 1975, heeft vestigingen in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. Kwaliteit en zekerheid staan bij ABD Renault voorop. Maar liefst 8 keer werd de ‘Dealer of the Year Award’ gewonnen, een prijs voor de beste dealer van het land met het hoogste percentage tevreden klanten! Ondanks het feit dat ABD Renault een professionele organisatie is, heeft het bedrijf het persoonlijk klantencontact dus hoog in het vaandel staan.

Naast hoofdsponsor Friese Rabobanken heeft de SKS vijf co-sponsors; te weten Heineken, Poiesz Supermarkten, Van der Let & Partners, TMG (Mediapartner) en ABD Renault.