Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2022
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Klassement 2022
1)Lemster Skûtsje...21
2)Doarp Grou - Grou26.7
3)Gerben van...33.9
4)De Jonge Jan -...34.7
5)De Sneker Pan -...39
Bekijk hele klassement

Dirk Jan Reijenga genomineerd voor Fryske Sporter 2015

Op woensdag 17 februari a.s. wordt het Sportgala Fryslân gehouden; dé sportverkiezing van Fryslân. De nominaties in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sporttalent, Gehandicapte Sporter en Fryske Sporter 2015 zijn bekend. Ook dit jaar is in de categorie ‘Fryske Sporter’ de SKS-kampioen genomineerd. Schipper Dirk Jan Reijenga van het Jouster skûtsje neemt het in deze categorie op tegen kaatsster Manon Scheepstra en kaatser Taeke Triemstra.

Jouster schipper Dirk Jan Reijenga genomineerd

Jouster schipper Dirk Jan Reijenga genomineerd

Net als voorgaande jaren kan er gestemd worden op uw favoriet en échte skûtsjeliefhebbers stemmen natuurlijk op Dirk Jan Reijenga. U kunt stemmen van 9 tot en met 31 januari en bovendien maakt u dan zelf ook kans op verschillende prijzen.

De winnaar per categorie wordt voor 50 procent bepaald door de vakjury en voor 50 procent door het publiek. De vakjury wordt gevormd door Wiebe Wieling (onafhankelijk voorzitter), directeur/bestuurder van Sport Fryslân, facility manager Topsport Noord (secretaris) en vertegenwoordiging vanuit de Friese media (Leeuwarder Courant, Omrop Fryslân en Friesch Dagblad).

Stemmen kan via de website www.sportgalafryslan.nl.

Wees op tijd en stem op Dirk Jan Reijenga!

 

Foto's: Martin de Jong

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten