• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Douwe Azn. Visser genomineerd voor Fryske Sporter 2014

Op woensdag 18 februari a.s. wordt het Sportgala Fryslân gehouden; dé sportverkiezing van Fryslân. Ook dit jaar is de SKS kampioen genomineerd in de categorie ‘Fryske Sporter’. Na de winst van Douwe Jzn. Visser in 2013 dingt dit keer zijn neef Douwe Azn. Visser van het Grouster kampioensskûtsje mee naar deze eretitel. Hij moet het opnemen tegen kaatsster Leonie van der Graaf en fierljepper Bart Helmholt.

Douwe Azn. Visser genomineerd

Douwe Azn. Visser aan het helmhout van het Grouster skûtsje

Net als voorgaande jaren kan er gestemd worden op uw favoriet en échte skûtsjeliefhebbers stemmen natuurlijk op Douwe Azn. Visser. Uiteindelijk bepalen het Friese publiek en de vakjury ieder voor de helft wie de winnaars worden. De vakjury is vertegenwoordigd door sportjournalisten van de Friese media: Omrop Fryslân, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, Afke Hylkema (vertegenwoordiger Friese sporten), voetbaltrainer Gertjan Verbeek en door de sportorganisaties Sport Fryslân en Topsport NOORD.

Stemmen kan via de site www.sportgalafryslan.nl.

Wees snel en stem op Douwe Azn. Visser!

Foto: Martin de Jong