Douwe Jzn. Visser genomineerd voor ‘Fryske sporter van het jaar’

Het jaarlijkse Sportgala Fryslân wordt op woensdag 15 februari a.s. georganiseerd. Tijdens dit sportgala worden in verschillende categorieën de Pim Mulierprijzen uitgereikt. De nominaties zijn inmiddels bekend en in de categorie ‘Fryske sporter van het jaar’ is de SKS kampioen 2016, Douwe Jzn. Visser van De Sneker Pan, genomineerd. Hij neemt het in deze categorie op tegen kaatser Daniël Iseger en fierljepster Marrit van der Wal.

Naast het oordeel van een vakjury kan er ook weer door het publiek gestemd worden. De échte skûtsjeliefhebbers stemmen natuurlijk op Douwe Jzn. Visser.

Ga naar www.sportgalafryslan.nl en breng vóór 29 januari je stem uit.

Wees op tijd en stem op Douwe Jzn. Visser!

Douwe Jzn. Visser genomineerd voor 'Fryske sporter van het jaar'

Foto's: Martin de Jong