Drie SKS skûtsjes naar inhuldiging Koning Willem-Alexander

Op dinsdag 30 april zullen drie SKS skûtsjes in Amsterdam aanwezig zijn bij de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Het SKS bestuur ontving hiervoor een uitnodiging van de Commissaris van de Koningin, de heer Jorritsma. Dit eervolle verzoek werd meteen voorgelegd aan de 14 skutsjecommissies met de vraag zich te melden. Bepaald is dat de skûtsjes van Drachten, Joure en Langweer de SKS gaan vertegenwoordigen. De SKS en de deelnemende skûtsjes zijn zeer vereerd om bij deze bijzondere dag aanwezig te mogen zijn.