Feest bij prijsuitreiking SKS

schippers wimpel
Eén van de hoogtepunten tijdens de prijsuitreiking in de tent op het Starteiland in Sneek is altijd het moment waarop alle schippers zich achter de blauwe kampioenswimpel verzamelen.

meeter krentenbrood
Als laatst aankomende schipper kreeg Jappie Meeter een krentenmik van een meter.

brouwer plaquette
De provinciale "medaille" was voor Pieter Brouwer, onder meer voorzitter van de Commissie 2000.

visser schaal
Kampioen Douwe Visser houdt de provinciale prijs in de hoogte onder toeziend oog van Commissaris van de Koningin in Fryslân, John Jorritsma.

winnende bemanning
De winnende Grouster bemanning achter de kampioenswimpel.

Huldiging Sneek
De eerste van het klassement in de krans. Van links naar rechts Pieter Brouwer, Douwe Visser (Grou) en Douwe Visser (Sneek).