Fotografenboot beschikbaar gesteld door XO Boats Nederland

Dit jaar is de boot, waarop de persfotografen zich in het wedstrijdwater begeven, beschikbaar gesteld door XO Boats uit Amsterdam. Het is een zeer wendbare en snelle boot, wat ook noodzakelijk is tussen de veertien SKS skûtsjes. Het model XO 270 RS Front Cabin is het vlaggenschip van XO Boats en biedt plaats aan 8-10 personen. De Volvo Penta D4 300PK motor heeft een maximaal vermogen van 370 PK. De romp is van aluminium met een polyester binnenschaal. Loeisterk, maar nog steeds lichtgewicht en met een luxe uitstraling.

Meer informatie over deze XO Boat is te vinden op: www.xo-boats.nl.

Fotografenboot beschikbaar gesteld door XO Boats Nederland