Fryske Olympiade 14 | 15 juni a.s.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni zal in Burgum de eerste editie van de Fryske Olympiade plaatsvinden. Op één locatie aan de Wide Ie worden de drie grootste Friese openluchtsporten – kaatsen, fierljeppen en skûtsjesilen – bij elkaar gebracht in een sportevenement!

De vier deelnemende SKS skûtsjes – Grou, Earnewâld, Drachten en d’Halve Maen – komen op zaterdag 15 juni in actie. Zowel ’s ochtends als ’s middags zullen sprintwedstrijden voor skûtsjes worden gehouden. Naast de sportwedstrijden zullen muziek en theater worden gepresenteerd.

Voor meer informatie zie : www.fryskeolympiade.nl.

Fryske Olympiade