• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Geen inhaalwedstrijd op vrijdagochtend in Sneek

Het bestuur van de SKS heeft unaniem besloten dat er op vrijdag 31 juli geen inhaalwedstrijd op de ochtend, voorafgaande aan de Slotwedstrijd, wordt gehouden. In de routebespreking in Lemmer werd de mogelijkheid geopperd. De reglementen van de SKS bieden de optie om afgelaste wedstrijden in te halen. Het SKS bestuur staat op het standpunt dat met inhaalwedstrijden op dinsdag en donderdagochtend hierin is voorzien. De discussie aangaande een wedstrijd op de vrijdagochtend is eerder gevoerd in een algemene ledenvergadering waar is besloten dat dit geen optie is.