Geslaagde première Skippersbitter

Op zaterdag 25 april ging de voorstelling Skippersbitter op het Theaterschip de Bald’r in première. Voorafgaand stonden de aanwezigen - vrijwilligers, bestuur en sponsoren van de SKS - respectvol stil bij het overlijden van erevoorzitter Alex Brinksma.

Het schippersverhaal van Sjoerd en Hylke, gespeeld door Bert Sinnema en Harmen Brouwer, neemt het publiek mee naar de sfeer van het skûtsjesilen van toen en nu. Puur. Met passie en emotie. De reacties na afloop waren lovend en de SKS, die de voorstelling geadopteerd heeft in het kader van het 70-jarig jubileum, kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Skippersbitter

Bert Sinnema

Harmen Brouwer

Skippersbitter vaart in de maanden mei en juni door de provincie. Kijk voor meer informatie, speellijst en kaartverkoop op www.skippersbitter.nl.

Foto's Martin de Jong