Huldiging schipper en bemanning Heerenveen

Veel belan gstelling bij de aankomst

Heerenveen 26 juli 2008 - Onder grote belangstelling is zaterdagmiddag de Kampioen 2008 van de SKS in thuishaven Heerenveen gehuldigd. Honderden mensen stonden langs de route die het skûtsje voer van het viaduct aan de Leeuwarderstraatweg tot het Breepad. Nadat burgemeester De Jonge schipper Pieter Brouwer en zijn mannen had ontvangen, ging het naar het restaurant In den Ouden  Cuyper, waar men zich even kon verfrissen. Buiten stond "in smak folk" te wachten tot de huldiging op het podium aan de OUde Koemarkt van start zou gaan. (Foto's George Frankena)