• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Johan Modderman benoemd tot Lid van verdienste

Voorafgaand aan de loting in Grou werd Johan Modderman door de SKS benoemd tot Lid van verdienste. Al vele jaren heeft Modderman zich geweldig ingezet voor de SKS. Naast het organiseren van de jaarlijkse distributie van de SKS wimpel verzorgt hij ook al vele jaren de coördinatie op de SKS persboten.

SKS voorzitter Bouwe Westerdijk feliciteert Johan Modderman

Johan Modderman kreeg het ereteken door SKS voorzitter Bouwe Westerdijk opgespeld. Deze waardering werd hem door iedereen bijzonder gegund gezien het applaus en de vele felicitaties die hij in ontvangst mocht nemen. Voor Modderman zelf was dit alles een grote verrassing. "Ik had hier niet op gerekend, maar ik vind het geweldig," zo sprak hij. Ook werd zijn vorig jaar overleden vrouw Pieta nog even in het bijzonder genoemd, als zijn jarenlange steun en toeverlaat bij zijn activiteiten voor de SKS.