• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Jubileumwedstrijd Ljouwerter Skûtsje 100 jaar

Leeuwarden - Op zaterdag 28 juni a.s., wordt de Jubileumwedstrijd ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de ‘Rienk Ulbesz’ gezeild op Grou. Het startschot klinkt om 14.00 uur, en naast het Ljouwerter Skûtsje met aan het helmhout Siete Meeter, zullen alle SKS skûtsjes aanwezig zijn. Een mooie ‘generale’ op de wateren rondom Grou voor de eerste officiële wedstrijd om het SKS Kampioenschap van 2014!

Op vrijdagavond worden alle skûtsjes tussen 19.30 en 20.00 verwacht in Grou. Zij zullen aanmeren nabij het Zeilcentrum aan de strekdam, wat natuurlijk een prachtig beeld gaat opleveren.

Ljouwerter Skûtsje 100 jaar