Lemmer Ahoy | 14-16 mei 2015

Na de Sprintwedstrijden komen de SKS skûtsjes vanaf Hemelvaartsdag (14 mei a.s.) tijdens de 33editie van Lemmer Ahoy opnieuw in wedstrijdverband in actie.

Deze driedaagse wedstrijd voor skûtsjes en alle andere rond- en platbodems wordt georganiseerd door de jubilerende Watersportvereniging ‘De Zevenwolden' uit Lemmer. (‘Zevenwolden | 150 jier foar de wyn!’)

De SKS skûtsjes zijn samen met de skûtsjes uit de A-klasse van de IFKS ingedeeld in Klasse 1 en indien mogelijk zullen meerdere wedstrijden op één dag worden gevaren. Op alle wedstrijddagen zal de eerste start plaatsvinden om 10.30 uur. Er wordt zoveel mogelijk in de Baai van Lemmer gezeild en daardoor zijn de wedstrijden goed te volgen vanaf het strand en de Industrieweg in Lemmer.

Klik hier voor de deelnemerslijst.