• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Lemmer Ahoy | 17-19 mei 2012

Na de Sprintwedstrijden, die op Bevrijdingsdag op de Hegemer Mar werden gehouden, komen de SKS skûtsjes vanaf Hemelvaartsdag (17 mei a.s) in actie tijdens de 30e editie van Lemmer Ahoy. Deze driedaagse wedstrijd, voor skûtsjes en alle andere rond- en platbodems, wordt georganiseerd door Watersportvereniging ‘De Zevenwolden' uit Lemmer.

De SKS skûtsjes zijn samen met de skûtsjes uit de A-klasse van de IFKS ingedeeld in Klasse 1 en zullen indien mogelijk op donderdag en vrijdag twee wedstrijden varen. (Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst)

Donderdag 17 mei: 1e start om 12.00u
Vrijdag 18 mei: 1e start om 11.00u
Zaterdag 19 mei: start om 11.00u