Lemmer Ahoy | 29-31 mei 2014

Vanaf Hemelvaartsdag (29 mei a.s.) komen tijdens de 32e editie van Lemmer Ahoy de SKS skûtsjes dit seizoen voor het eerst in wedstrijdverband in actie.

Deze driedaagse wedstrijd, voor skûtsjes en alle andere rond- en platbodems, wordt georganiseerd door Watersportvereniging ‘De Zevenwolden' uit Lemmer. De wedstrijden worden gezeild op het IJsselmeer en in de Baai van Lemmer.

De SKS skûtsjes zijn samen met de skûtsjes uit de A-klasse van de IFKS ingedeeld in Klasse 1 en er zullen indien mogelijk meerdere wedstrijden op een dag worden gevaren.

Klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst

Op alle wedstrijddagen zal de eerste start plaatsvinden om 10.30 uur. De wedstrijden zijn goed te volgen vanaf het strand en de Industrieweg te Lemmer.