Medeleven aan nabestaanden vliegramp

Alle betrokkenen bij het SKS skûtsjesilen zijn geschokt door de vliegramp met de MH17 gistermiddag in Oekraïne. Bestuurders, deelnemers, plaatselijke commissies en vrijwilligers van de SKS betuigen hun diepste medeleven aan de nabestaanden van de slachtoffers.

De vlag van de Sint Piterkerk in Grou hangt halfstok en tijdens de loting vanavond in de tent op het Halbertsmaplein zal ter nagedachtenis aan de slachtoffers één minuut stilte worden gehouden. Daarnaast zal er op de kermis geen muziek ten gehore worden gebracht.