• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Ochtendwedstrijd Lemmer afgelast

De ochtendwedstrijd die bij Lemmer gepland stond als inhaalwedstrijd voor de wedstrijd bij Elahuizen is op advies van de Minwaarrie afgelast vanwege de weersomstandigheden. (In de ochtend wind uit west-zuidwestelijke richting kracht 5-6 met uitschieters naar 7.)

Om 13.00 uur zal opnieuw bekeken worden of de middagwedstrijd doorgaat. Mocht dit het geval zijn, dan zal de start om 15.00 uur plaatsvinden. Of de wedstrijd wordt eerst nog uitgesteld, aangezien de voorspelling is dat later in de middag de wind afneemt naar kracht 4-5.

Ochtendwedstrijd Lemmer afgelast