Provinciale waarderingsprijs 2010

Jan Warringa ontvangt de provinciale waarderingsprijs 2010

De provinciale waarderingsprijs 2010 is uitgereikt aan  Jan Warringa, voorzitter van de Jury.  Jan is alweer 30 jaar op enigerlei wijze betrokken bij de SKS. We kennen hem als een kalm en innemend persoon. Hij straalt rust en autoriteit uit. Besluiten die hij uitdraagt worden door de schipper geaccepteerd en staan daarmee vast. Mocht de schipper behoefte hebben aan verdere uitleg of motivatie, dan staat hij hier voor open. Deze opstelling past prima bij de functie die hij nu al weer negen jaar bekleed. De SKS is hem zeer erkentelijk voor de rol en zijn werkzaamheden die hij tot nu toe voor de vereniging heeft gedaan en in de toekomst zal doen.