Rabo Interpolis Hurdsilerij | 27 juni a.s.

Een keer per jaar zijn alle SKS skûtsjes beschikbaar voor onze hoofdsponsoren Rabobank / Interpolis. Tijdens deze Rabo Interpolis Hurdsilerij, die vrijdag 27 juni a.s. wordt gehouden op de Snitser Mar, is er ook voor alle cosponsoren van de SKS een skûtsje beschikbaar.

Aan boord van de skûtsjes strijden relaties van de bedrijven samen met schippers en bemanningen om de hoogste eer. Tevens is het dé kans om aan den lijve te ondervinden hoe het er tijdens het wedstrijdzeilen op een skûtsje aan toe gaat.

Er staan twee wedstrijden (11.00 en 14.00 uur) op het programma en om 16.30 uur volgt de prijsuitreiking. Sfeer en gezelligheid zullen gedurende de dag de bindende factor zijn.