Siete Ezn. Meeter stopt als schipper Leeuwarden

Recentelijk heeft Siete Ezn. Meeter bij het bestuur, tevens eigenarencommisie Stichting Ljouwerter Skûtsje, aangegeven dat hij zijn functie als schipper aan het eind van dit seizoen neerlegt.

Siete Ezn. Meeter

Siete geeft aan dat hij niet langer de taken en de verantwoordelijkheden, die onlosmakelijk zijn verbonden aan de functie van SKS-schipper, kan combineren met zijn werk- en privéleven. Dit weloverwogen besluit heeft Siete genomen in aansluiting op het recente SKS kampioenschap.

Het bestuur van Stichting Ljouwerter Skûtsje gaat zich binnenkort oriënteren op een nieuwe schipper die in 2017 het helmhout overneemt.

[Bron: www.ljouwerterskutsje.frl]

Foto's: Martin de Jong