Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
 

Voor het eerst in de rijke historie van de SKS gaat het SKS kampioenschap niet door. Binnen de regels van het RIVM wordt er gekeken wat wél mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

‘Simmer yn Fryslân’ promotieteam bij SKS skûtsjesilen

Deze zomer staat Wikkerdewik centraal bij de ‘Simmer yn Fryslân' campagne van Omrop Fryslân. Wikkerdewik is een uitspraak van skûtsjeverslaggever Klaas Jansma, die dat dikwijls roept op momenten waarop het ‘kantje boord' gaat tijdens het skûtsjesilen. Voor de 35e keer zullen Klaas Jansma en Sippy Tigchelaar, dit jaar voor het laatst samen vanuit het bekende bootje, verslag doen van het skûtsjesilen.

Reden voor Omrop Fryslân om ook de nieuwe zomerhit, geschreven en ingezongen door hun eigen medewerkers, Wikkerdewik te noemen. Daarnaast is zelfs een speciale ‘wikkerdewik-gadget' ontwikkeld die tijdens het SKS skûtsjesilen zal worden uitgedeeld door het ‘Simmer yn Fryslân' promotieteam. Op 28 juli in Grou, op 4 augustus in Stavoren en op 7 augustus in Elahuizen kun je zo'n supercoole Wikkerdewik proberen te bemachtigen. Let op het promotieteam met de blauwe ‘Simmer yn Fryslân' shirts of kom op het geluid van de Wikkerdewiks af.

Meer informatie is te vinden op www.simmerynfryslan.nl.

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma