SKS Foarwedstriid | 5 juli a.s.

Komende zaterdag, 5 juli 2014, organiseert de Zeilvereniging IJsselmeer de SKS Foarwedstriid 2014. Op het IJsselmeer bij Stavoren zullen alle 14 SKS skûtsjes twee wedstrijden zeilen.

De routebespreking is om 9.00 uur in café restaurant De Kruitmolen bij de nieuwe Johan Frisosluis. Om 11.00 uur en ca. 14.00 uur starten de wedstrijden op het IJsselmeer vlak voor MFC De Kaap. Voor skûtsjeliefhebbers een échte meevaller, want de wedstrijden zijn een goede voorbereiding op het SKS kampioenschap 2014 én gratis te bewonderen.