Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 • Frysk
 • Deutsch
 • English
 • Français
Zoeken
 • Nieuw
  SKS vaarroute
 • Skûtsje
  Journaal 2021
 • SKS jubileumboek
  Bestel nu!
 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

SKS kampioen Douwe Visser opnieuw genomineerd

Op woensdag 30 januari 2013 worden tijdens het Sportgala Fryslân de Friese sportprijzen 2012 bekend gemaakt. Naast de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent wordt ook de beste Fryske Sporter gekozen. Net als vorig jaar is in die laatste categorie SKS kampioen Douwe Visser van de Sneker Pan genomineerd. Hij zal het dit keer opnemen tegen fierljepper Oane Galama en kaatsster Leonie van der Graaf-Zeinstra.

Het Friese publiek en de vakjury bepalen ieder voor de helft wie de winnaars worden. De vakjury is vertegenwoordigd door sportjournalisten van Omrop Fryslân, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, ex-topsporter Afke Hijlkema, Evert Wilstra, Topsport NOORD en door Sport Fryslân.

Via de site www.sportgalafryslan.nl kan een ieder zijn of haar stem uitbrengen. Dit kan nog t/m 27 januari. Wees dus snel en stem op Douwe Visser!

Douwe Visser genomineerd voor Fryske Sporter 2012

Douwe Visser genomineerd voor Fryske Sporter 2012

 

Foto: Martin de Jong

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma