• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

SKS Lid van Verdienste Pasma overleden

Op 19 januari jl. is op 85-jarige leeftijd SKS Lid van Verdienste Sybren (Siep) Pasma overleden. Pasma was o.a. jarenlang secretaris van de wedstrijdcommissie Drachten-Veenhoop. Hij was een echte zeilliefhebber en vond dat de wedstrijd op de Wiide Ee ook echt bij de SKS hoorde. “Zo’n walstart, publiek dat de schepen bijna kan aanraken. De altijd spannende finish op nummer. Dat kunnen we niet meer missen, niemand niet,” liet hij destijds tijdens het 50-jarig jubileum van de wedstrijdcommissie weten. Siep Pasma stond bekend als een gezellig en hulpvaardig persoon.

De SKS condoleert familie en naasten met het overlijden van Siep Pasma.