SKS Lid van Verdienste Pasma overleden

Op 19 januari jl. is op 85-jarige leeftijd SKS Lid van Verdienste Sybren (Siep) Pasma overleden. Pasma was o.a. jarenlang secretaris van de wedstrijdcommissie Drachten-Veenhoop. Hij was een echte zeilliefhebber en vond dat de wedstrijd op de Wiide Ee ook echt bij de SKS hoorde. “Zo’n walstart, publiek dat de schepen bijna kan aanraken. De altijd spannende finish op nummer. Dat kunnen we niet meer missen, niemand niet,” liet hij destijds tijdens het 50-jarig jubileum van de wedstrijdcommissie weten. Siep Pasma stond bekend als een gezellig en hulpvaardig persoon.

De SKS condoleert familie en naasten met het overlijden van Siep Pasma.