Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 • Frysk
 • Deutsch
 • English
 • Français
Zoeken
 • Nieuw
  SKS vaarroute
 • Skûtsje
  Journaal 2021
 • SKS jubileumboek
  Bestel nu!
 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

SKS ‘Reünie van de Reünie’ op 6 februari 2016

Al sinds 1986 komt in de winter alle SKS-jeugd van 16 jaar en ouder bij elkaar om terug te kijken op het voorgaande seizoen, vooruit te blikken op het nieuwe seizoen, maar bovenal om de onderlinge band te versterken. Want ondanks dat tijdens de veertien belangrijkste dagen van het jaar alle bemanningen elkaars grootste concurrent zijn, blijft de SKS-gemeenschap één grote familie.

Door middel van de Skûtsje Reünie worden er al dertig jaar lang vriendschappen, banden en liefdes gesmeed die jaren zullen duren. Vanwege het 30-jarig jubileum wordt dit jaar de ‘Reünie van de Reünie’ georganiseerd. Naast iedereen die betrokken is bij het SKS Skûtsjesilen is ook iedereen die ooit op de Skûtsje Reünie geweest is uitgenodigd om op 6 februari 2016 in zeilschool ‘Rufus aan het water’ te Broek met ons allen onder het genot van livemuziek deze mooie mijlpaal te vieren, oude bekenden tegen te komen en anekdotes op te halen. Om daarna vol frisse moed het nieuwe skûtsjeseizoen in te gaan!

Alle jeugd die in februari 16 jaar of ouder is, is het gehele weekend van 5 t/m 7 februari 2016 van harte welkom!

Deze reünie wordt mede mogelijk gemaakt door de SKS en de 14 skûtsjecommissies. 

Kijk voor meer informatie en tarieven op de Facebookpagina: www.facebook.com/deskutsjereunie of stuur een mailtje naar skutsjereunie@hotmail.com.

Skûtsje Reünie 2014

Skûtsje Reünie 2014

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma