Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2022
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Klassement 2022
1)Lemster Skûtsje...21
2)Doarp Grou - Grou26.7
3)Gerben van...33.9
4)De Jonge Jan -...34.7
5)De Sneker Pan -...39
Bekijk hele klassement

SKS sponsors laten zich zien

Hoofdsponsor Rabobank is dagelijks op het wedstrijdwater aanwezig. Relaties van de Friese Rabobanken volgen de skûtsjes vanaf Partyschip Nirvana.

 Rabobank

Co-sponsor Heineken heeft ook dit jaar weer een leuke actie in de winkel, waar ook de supermarkten op inspelen. Bij aankoop van een kratje bier maakt u kans op ‘varen met een skûtsje’.

Heineken Heineken

Co-sponsor Poiesz Supermarkten trakteert de skûtsjesliefhebbers op verschillende wedstrijdlocaties op het inmiddels welbekende ‘Appeltje van Poiesz’. Bovendien worden voor de slotdag op de Snitser Mar klanten uitgenodigd om het evenement vanaf het wedstrijdwater mee te maken.

 Poiesz Supermarkten

Co-sponsor Van der Let & Partners maakt het mogelijk dat wij alle geïnteresseerde skûtsjevolgers via onze website op de hoogte houden van het nieuws en de stand tijdens het kampioenschap. Op de slotdag zijn zij jaarlijks zelf met relaties aanwezig op het wedstrijdwater.

 Van der Let & Partners

ABD Renault is dit jaar voor het eerst co-sponsor van het SKS skûtsjesilen en pakt het gelijk enthousiast aan. Zij hebben relaties uitgenodigd om een skûtsjewedstrijd live te komen bekijken en daarnaast zijn zij ook op locatie aanwezig om hun nieuwe Renault-modellen te showen.

 ABD Renault

 

De SKS is blij met het enthousiasme van haar sponsors!

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten