SKS-vrijwilligers maken vaartocht over het wad

Op zondag 17 april waren vrijwilligers van de SKS en hun partners te gast op de Zeesleepboot Holland. Onder prachtige weersomstandigheden werd vanuit Harlingen een vaartocht over het Wad gemaakt.

Vaartocht over het wad

Ook Erelid Pieter Brouwer en Piet Boelsma (lid vd Zeilraad) waren aanwezig

Een jaar geleden waren schippers en bemanningen van de skûtsjes ‘Klaas van der Meulen' uit Woudsend en ‘Lytse Lies' uit Gaastmeer ook al eens te gast aan boord van deze historische sleepboot. Dat werd een succes, want later die zomer zeilde de bemanning van de Holland een tochtje op het Heegermeer op het skûtsje van Woudsend.

In 2012 zullen opnieuw twee skûtsjeteams met aanhang worden uitgenodigd voor een vaartocht op de Holland.