• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Skûtsjes Ûndernimmers Dei | 17 juni a.s.

Op vrijdag 17 juni a.s. wordt de jaarlijkse Skûtsjes Ûndernimmers Dei op de Snitser Mar gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door de Rotary Sneek-Zuidwesthoek voor ondernemers en hun relaties. ‘s Ochtends zullen de deelnemers en gasten om 11.00 uur inschepen voor de eerste wedstrijd. Na de lunch in Restaurant It Foarûnder volgen ‘s middags nog twee wedstrijden (starts om 14.30 en 15.30 uur). Na afloop van het sportieve deel volgt de prijsuitreiking en een aangeklede borrel.