Start SKS wedstrijdseizoen 2012 in zicht

De laatste voorbereidingen worden getroffen. De koers richting Grou wordt zo langzamerhand door alle SKS skûtsjes, hun bemanning en hun volgvloot ingezet. Vanaf komende zaterdag barst de strijd om het SKS kampioenschap 2012 los.

De loting voor de startvolgorde van de wedstrijden van maandag bij De Veenhoop en dinsdag bij Earnewâld, die al op vrijdagavond plaatsvindt, is hét openingsmoment van de jaarlijkse 14-daagse SKS competitie.

Deze loting wordt vanaf 20.00uur verricht in de tent op het Halbertsmaplein in Grou.

Wij wensen iedereen die betrokken is bij het SKS skûtsjesilen een ‘noflik en bjusterbaarlik moai'kampioenschap!