Uniek podium Lemmer Ahoy 2014

De 32e editie van de driedaagse wedstrijd Lemmer Ahoy is gewonnen door Douwe Azn. Visser van Grou. Neef Albert Visser, debuterend als schipper van het Lemster skûtsje, eindigde op de tweede plaats vóór zijn broer Douwe van Sneek. Een uniek podium dus, bestaande uit drie Vissers en tevens drie SKS schippers.

It Doarp Huzum op weg naar de winst in de laatste wedstrijd; Grou finisht als derde en pakt de eindoverwinning

It Doarp Huzum op weg naar winst in de laatste wedstrijd; Grou finisht als derde en pakt de eindoverwinning

Douwe Azn. Visser (rechts) ontvangt de eerste prijs uit handen van Jaap Frankema (WSV Zevenwolden)

Klik hier voor de volledige uitslag.

foto's: Martin de Jong