Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2022
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Klassement 2022
1)Lemster Skûtsje...32.9
2)Doarp Grou - Grou39.7
3)De Jonge Jan -...45.6
4)Gerben van...49.8
5)Rienk Ulbesz -...62
Bekijk hele klassement

SKS schippers in actie voor Serious Request 2013

Gepubliceerd: dinsdag 17 december 2013 om 20:35 uur

Unieke kans om mee te zeilen tijdens SKS wedstrijd

De actie van 3FM Serious Request om onnodige kindersterfte te voorkomen laat ook de harten van de schippers van de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) niet onberoerd. Zij hebben daarom unaniem besloten om tijdens de SKS Foarwedstriid twee plaatsen beschikbaar te stellen op hun skûtsje. Op de 14 SKS skûtsjes zijn dat in totaal dus 28 plaatsen.

Dit is echt een unieke mogelijkheid om het skûtsjesilen van wel heel dichtbij mee te maken. Heel soms is tijdens trainingen wel eens de gelegenheid om als opstapper met een wedstrijdskûtsje mee te gaan, maar het is echt een zeer zeldzame kans om tijdens een wedstrijd mee te kunnen zeilen.

Via de veiling op de website van 3FM Serious Request is het mogelijk om als hoogste bieder dit unieke veilingitem (voor 4 personen) in de wacht te slepen. Kijk voor meer informatie en om te bieden op www.marktplaatsveilt.nl/meevaren-op-een-skutsje.

 

Serious Request 2013

 

Tot en met 30 december kan er ook geboden worden via onze Facebook pagina. Klik op www.facebook.com/pages/SKS-skûtsjesilen en doe je bod (voor 2 personen) via een reactie op het bericht.

Overige berichten uit 2013

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten